DAF Roadshow bij ESA Heerenveen

Nieuws
23-04-2022 | Door Iep van der Meer

ESA Heerenveen organiseerde vandaag een DAF Roadshow. De nieuwe vestiging van ESA opende in Corona tijd en van een feestelijke opening was tot nu toe geen sprake maar dat werd vandaag even stevig ingehaald. Overigens heeft ESA tijdens de pandemie beslist niet stil gezeten, zo blijkt uit het enorme aantal nieuw verkochte trucks, waaronder opvallend veel van de nieuwste generatie van DAF.

Grote belangstelling

De ESA Roadshow trok veel belangstelling want iedereen is toch wel heel erg benieuwd hoe die nieuwe DAF trucks rijden. Daarvoor stonden drie demo's paraat, maar dat bleek amper genoeg om aan de grote belangstelling te voldoen. De chauffeurs zijn zonder uitzondering onder de indruk van de nieuwe generatie van DAF. Vooral de ruimte in de XG en XG+ cabine maken diepe indruk, maar ook de functionele indeling en het zicht rondom. 

 

Veel NGD modellen

In, en rond de nieuwe werkplaats stonden trucks opgesteld van klanten en daar zijn opvallend veel nieuwe modellen bij. Zo staan er NGD modellen van Wenau, Hoving, Van der Werff, P. Greving, Oldenburger en DTC. Een opvallend fraaie truck is de zwart met blauwe XG+ 530 van Hilcotrans. Die auto laat goed zien hoe je met de juiste kleuren een hele mooie auto op de weg zet met die nieuwe DAF modellen. Binnen was er daarnaast een uitgebreid buffet en een natje en een droogje voor alle bezoekers.