Nieuws
21-05-2021 | Door Iep van der Meer

DAF maakt er geen geheim meer van dat er wat nieuws aan komt. Met de teaser campagne 'startthefuture' worden er tipjes van de sluier opgelicht in spannende filmpjes op social media, maar nu is er ook een truck gespot met een uiting van die campagne!

Ze moeten er wel heel veel lol om hebben in Eindhoven dat DAF zo tot de verbeelding spreekt. De met zwarte camouflagepanelen beklede testauto's werden al overal gedeeld op social media en dat werd nog erger toen de bekende trucks met stippeltjes folie de weg op gingen. Met de nu gespotte blauwe truck is DAF echt bezig om de spanning op te voeren naar de officiële introductie op 9 juni aanstaande. Je ziet op deze foto's, gemaakt door chauffeur Daan de Wit, al heel goed de lijnen van de cabine, en vooral de omvang! De foto van de achterkant werd ingestuurd door Jacco de Mik.

Het gaat hier overigens om een Super Space Cab model, en als je goed kijkt zie je ook de introductiekleur al hier en daar onder de randjes van de folie. Eerder spotten we een Space Cab, ook met deze lange cabine. Hoe lang die precies is, en wat de verschillen in afmeting zijn met de huidige DAF lees je hier! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
07-11-2021
FB_2021_Omslagfoto_MTF.jpg

Mail en Win kaarten voor het Mega Trucks Festival 2021

Op 11 en 12 december aanstaande wordt in de Brabanthallen weer het Mega Trucks Festival gehouden.…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…