DAF XG 480 Lowdeck voor Wind Transport Mussel

Nieuws
07-03-2022 | Door Iep van der Meer

De nieuwe DAF trucks komen nu echt los. Het afgelopen weekend werden er heel wat nieuwe modellen afgeleverd, onder meer bij Wind Transport in Mussel.

Het gaat om een DAF XG480 Lowdeck met een hydrauliekset voor de moving floor oplegger. De hydrauliek installatie werd door Donk Carrosserieën in Emmen keurig ondergebracht in een mooie kist aan het chassis. Wind Transport koos voor de XG cabine met conventionele spiegels en een stand airco op het dak.

De nieuwe DAF ziet er bijzonder geslaagd uit in de huisstijl van Wind Transport en met name de in kleur gespoten grille zorgt er voor dat het model er al weer heel anders uit ziet. De trekker werd verder voorzien van de originele DAF zonneklep, ook keurig in kleur gespoten, een LED lichtbak en vijf toplichten met zwaailampen op het dak. De trekker werd geleverd door Bakker Bedrijfswagens. Binnenkort volgt de tweede, identieke DAF XG voor Wind Musselkanaal.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
05-02-2022
DAF_XG_Brugge_12.jpg

DAF XG450 voor E. Brugge Onstwedde

Brugge Transport uit het Groningse Onstwedde rijdt vanaf dit weekend met een nieuwe DAF XG450. Het bedrijf zet de truck…
Nieuws
11-03-2019
DAF_6-1400.jpg

Dealer special: De DAF XF High Performance

DAF trucks dealer Bakker Bedrijfswagens heeft met de DAF XF High Performance een bijzondere special edition…
Nieuws
08-06-2020
Bak1.jpg

Fraaie DAF XF530 FAX voor Beekman Transport

Beekman Transport uit Apeldoorn heeft een hele dikke DAF XF530 Super Space Cab in gebruik genomen. De truck…