DAF XG480 voor C. Weij Intertrans

Nieuws
17-01-2023 | Door Iep van der Meer

C. Weij Intertrans uit Zuid Beierland heeft een nieuwe DAF XG480 in gebruik genomen. De nieuwe DAF is de tweede in de nieuwe huisstijl van het bedrijf, die geinspireerd zijn op de kleuren van de transportfamilie waar Kees Weij uit voort komt.

De bedrijfskleur van C. Weij Intertrans was tot begin vorig jaar rood, maar met het 25 jarige jubileum werd toen gekozen voor een oranje, klassieke huisstijl. De eerste trekker in die kleuren was een DAF XF480 Super Space Cab, en die rijdt nu al een jaar. De nieuwe huisstijl beviel zodanig goed dat nu ook de nieuwste DAF op die manier in de kleuren werd gezet.

De nieuwste is een DAF XG480 en er is voor gekozen om de belijning dynamisch mee te laten lopen met het ontwerp van de cabine. Dat ziet er bijzonder geslaagd uit mogen we wel zeggen. Naast een extra onderspoiler werd er gekozen voor een lampenlat langs de zijfenders. Ook werden die zijfenders voorzien van extra delen achter de voorwielen, waardoor de wielkasten nu aansluiten op het wiel.

C. Weij Intertrans rijdt nu met zes trucks in het stukgoed en in de zeecontainers. De trekker werd afgeleverd door Van Tilburg Bastianen uit Roosendaal. Op de foto hier onder zie je onder andere de DAF XF480 die vorig jaar werd aangeschaft.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…