Nieuws
20-02-2022 | Door Iep van der Meer

Onze eigen Niels van Duijvenboden rijdt voor J.K. van den Dool BV op een Volvo FMX met een portaal afzetinstallatie. Dit weekend kreeg hij een gloednieuwe truck, ook weer een Volvo FMX, maar dan van het nieuwste type.

De nieuwe Volvo FMX is voorzien van een 15 tons Hyva Portaal systeem met een afstandsbediening. Niels: ,,Dat is nieuw voor ons en dat werkt ideaal. Ik heb er vandaag voor het eerst mee gewerkt en dat werkt is echt super, dat had ik 10 jaar eerder moeten hebben! De auto is verder voorzien van een afzeilsysteem om containers snel en veilig te kunnen afzeilen of afnetten . De truck is afgeleverd door VGTC Rijnsburg en daar ook van alle toeters en bellen voorzien. Boven de zonneklep is er als extra een ledbar geplaatst en verder is alles naar mijn wensen opgebouwd. Ik kan niet wachten om er maandag mee te starten. Ik ga er veel bouw en sloop containers mee rijden tussen de maten 3m3 , 6m3 en 10m3. Daarnaast rijden we met puinbakken en met grond of zand. Met de vangmuil achterop kan ook de aanhanger weer mee''.  

Volvo FMX

J.K. vd. Dool BV houd zich bezig met recycling van afval. Het bedrijf houdt zich verder bezig met de verkoop van sierbestrating en tuinhout. Daarnaast levert Van den Dool grondverbeteraars aan gemeenten en bedrijven. BIGtruck wenst Niels veel werkplezier met zijn nieuwe Volvo FMX.

Op één van de foto's hier onder zie je Niels bij de drie trucks die hij bij Van den Dool nieuw kreeg, de Scania P230, de Volvo FMX uit 2016 en de nieuwste!

Foto's Niels van Duijvenboden / Kees Verhoef

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
26-09-2016
IHB-4-1400.jpg

Iets harder Burg 2016

Het afgelopen weekend was er weer van alles te doen op het gebied van evenementen. Onze eigen Niels van Duijvenboden trok naar Emmeloord…
Nieuws
12-09-2016
Witte4-1400.jpg

De nieuwe Volvo van Stefan de Witte

Dit weekend rukte onze Niels van Duijvenboden uit voor een reportage met deze superdikke nieuwe Volvo FH540. Het is…
Nieuws
04-06-2017
tekno1.jpg

Tekno Event 2017

Gisteren was weer het jaarlijkse evenement bij Tekno in Maasland. Het evenement dat altijd gepaard gaat met lekker weer. Na een natte…