Dikke Volvo FH voor Sinkegroep Kruiningen

Nieuws
01-09-2017 | Door Iep van der Meer

Sinke Transport, onderdeel van de Sinkegroep uit het Zeeuwse Kruiningen heeft een fraaie Volvo FH trekker met schuifschotel en een indrukwekkende Hiab autolaadkraan aangeschaft. Het is niet alleen technisch een indrukwekkende truck, maar ook qua afwerking.

De Volvo FH werd namelijk voorzien van fraaie special- paint details met onder meer de afbeelding van een Volvo NH trekker in de kleuren van Sinke Transport. De gele Volvo is door FBS uit Apeldoorn voorzien van een HIAB 858 E8 + JIB 150X-6 met jib. De opbouw van de kraan werd, net als de bouw van de rest van de opbouw ook uitgevoerd door FBS. De opbouw is voorzien van een RVS kistenkabinet met daarop een evenaar, aluminium schuifladder en werklampen. De RVS achterbumper is voorzien van LED verlichting, flitsers en werklampen. RVS spatschermen, opstap en kisten met twist-lock bevestigingen.

FBS heeft ook de schuifschotel gemonteerd op het chassis van de Volvo. Niet op de foto’s te zien is de afneembare ballastbak met aluminium kleppen. Mede door deze ballastbak is de Volvo multi-inzetbaar. In overleg met Sinke is de gehele aluminium traanbeplating rond de schuifschotel afgewerkt in het geel van de vrachtwagen, wat de Volvo een unieke look geeft.

Meer informatie en foto's vind je op ">www.trailertotaal.nl!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
17-01-2017
BTK_2.jpg

Strakke Actros voor Boogert Transport Kruiningen

Boogert Transport uit het Zeeuwsde Kruiningen heeft voor het eerst een Mercedes-Benz Actros in bedrijf…
Nieuws
07-09-2019
IEP_8000-1400.jpg

Lift'N Load 2019 Gorinchem: Mooi feestje!

Vandaag, zaterdag 7 september is Lift'N Load in volle gang. Bij de Evenementenhal in Gorinchem steken niet minder…
Nieuws
24-11-2015
DekkerpersA.jpg

75ste Scania voor Dekker Ilpendam

C.H. Dekker uit het Noord Hollandse Ilpendam heeft een nieuwe Scania G410 LB 6x2*4 in gebruik genomen. Deze bakwagen…