Drie Iveco X-Way trekkers voor P.Van der Nat

Nieuws
02-02-2023 | Door Iep van der Meer

P. van der Nat uit Giessen (NB) heeft drie nieuwe Iveco S-Way trekkers toegevoegd aan het wagenpark. Deze nieuwe trekkers zullen worden ingezet voor distributiewerkzaamheden vanuit de locaties Giessen en Veghel.

De drie nieuwe trekkers  zijn uitgerust met een 460pk 11-liter dieselmotor en Hi-tronix automatische versnellingsbak. In de grote AS-cabine hebben de chauffeurs alle gemak en ruimte beschikbaar om prettig te werken en rusttijden door te brengen. Zo is het interieur van de IVECO's onder andere voorzien van grote koelkast, standairco, standkachel en luxe stoelen.

De chauffeurs van de nieuwe S-WAY hebben naar persoonlijke wens enkele specifieke accessoires en extra verlichting op laten bouwen. Zij zullen ook nog de Iveco Drivers Academy Training volgen om alle techniek aan boord maximaal te kunnen benutten. 

Familiebedrijf P. van der Nat is een trouwe Iveco klant. Het bedrijf groeide in meer dan 60 jaar uit tot een brede logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 90 voertuigen en een personeelsbestand van circa 150 medewerkers. Het transportbedrijf uit Giessen heeft zich vanaf de eerste dag bezig gehouden met de distributie van levensmiddelen. Inmiddels is P. van der Nat een van de specialisten in het vervoeren van voedingsmiddelen en gerelateerde goederen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
28-01-2020
Iveco_Lauwen_1LR.jpg

Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging…
Nieuws
03-03-2020
meulenberg_Iveco_2LR.jpg

Vijf Iveco’s S-Way voor Meulenberg

De eerste vijf Iveco’s S-WAY zijn onlangs afgeleverd bij Meulenberg Transport. Het bedrijf uit Urmond heeft een wagenpark…