Nieuws
06-02-2024 | Door Iep van der Meer

DAF dealer Bakker Bedrijfswagens heeft vandaag de officiĆ«le overdracht gedaan van drie nieuwe DAF trucks aan Fieten Olie. Het gaat om twee DAF XD 450 FT 4x2 trekkers en een  DAF XG 480 FTG 6x2 trekker. Alle drie de DAF trucks zijn voorzien van nieuwe LAG brandstofopleggers met inhouden van 43 en 35 duizend liter. Kortom drie prachtige nieuwe combinaties voor Fieten Olie. 

Fieten Olie, actief sinds 1935, is gevestigd in Hollandscheveld en van daaruit beheren en belevert het bedrijf maar liefst 65 tankstations door heel Nederland. Elke dag is het wagenpark in beweging om alle tankstations te voorzien van nieuwe voorraden brandstof. Daarnaast worden ook klanten bevoorraad met het ruime assortiment brandstoffen en smeermiddelen. Denk hierbij aan transport, industrie, aannemers en agrarische bedrijven.

Boerenwerk combinaties 

De nieuwe XD-trucks zijn de zogeheten 'boerenwerk' combinaties. De XD-trucks zijn compact, hebben een gemakkelijke in- en uitstap en bieden een uitstekend zicht. Dit levert de chauffeurs het nodige voordeel op bij de moeilijk bereikbare los adressen. De XG gaat daarentegen de lange baan op en daarbij is de chauffeur vaak meerdere dagen onderweg, een overnachting in deze ruime en luxe cabine is geen straf! De combinaties zijn door Bakker Bedrijfswagens Schadeherstel en Concis Reclame uit Hoogeveen voorzien van de Fieten Olie huisstijl. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
24-07-2018
DAF-Trucks-Harry-_Wolters-DAF-Trucks-President.jpg

Harry Wolters is de nieuwe baas bij DAF Trucks

Bij Paccar, en dus ook bij DAF Trucks schuiven ze met topmannen. Preston Feight, de huidige algemeen directeur…
Nieuws
08-05-2017
Twan_Slegers_van_Friedi_Slegers_Transport.jpg

Slegers Helmond schakelt over op DAF

DAF krijgt een steeds prominenter aandeel in het wagenpark van Friedi Slegers Transport in Helmond. Eind april leverde…
Nieuws
27-12-2016
Jongeneel-1.jpg

12 DAF trucks voor Jongeneel Transport

Het zestig jaar jonge Jongeneel Transport heeft 12 nieuwe DAF trucks van de types CF en XF in gebruik genomen. De…