Elf nieuwe Volvo trucks voor Wesseling Logistics

Nieuws
06-10-2020 | Door Tim de Jong

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs negen nieuwe Volvo’s FM aangeschaft. Naast FM-trekkers 4x2 en bakwagens 6x2 in Globetrotter-uitvoering bestelde Wesseling ook twee Volvo FL-bakwagens. De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en met name voor ‘dedicated’ transport. De trucks worden in het voorjaar 2021 door de Volvo dealer uit Rijnsburg geleverd. De foto die je hier ziet is dan ook een photoshop van het nieuwe model.

De trucks voor Wesseling Logistics betreffen zeven FM-trekkers 4x2 met 380 pk-motor en een twee bakwagens 6x2 met een 430 pk-motor. Allemaal in Globetrotter-uitvoering. De twee nieuwe Volvo’s FL worden geleverd in 16-tons uitvoering met ergonomische dagcabine en 250 pk-motor met I-Sync versnellingsbak.

De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en bij klanten van Wesseling Logistics die dedicated transport vragen. “Zij  kunnen daarmee beschikken over ‘eigen vrachtwagens’ die het bedrijfsimago versterken zonder de lasten van het beheer ervan; dat gedeelte pakken wij op”, aldus Marcel Wesseling, algemeen directeur bij Wesseling Logistics.

Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing is een middelgroot familiebedrijf met bijna honderdvijftien jaar ervaring. Wesseling Logistics en Volvo Trucks werken al meer dan 72 jaar samen als businesspartners.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-01-2017
Moderna1.jpg

Volvo FL bakwagens voor Moderna Textielservice

Moderna Textielservice in Hardenberg breidt haar wagenpark uit met vijf 14-tons Volvo FL-bakwagens. Met…
Nieuws
16-06-2020
25-volvo-fm-voor-aldi.jpg

Aldi kiest deze keer voor Volvo

Voor de distributie naar haar winkels heeft Aldi onlangs 25 Volvo’s FM in gebruik genomen. Nog eens 18 nieuwe Volvo-trucks…
Nieuws
31-03-2021
615_2021_Rens_Transport_Sprundel_008.jpg

Glasbakken legen en transformatoren vervoeren

Rens Transport heeft een nieuwe Volvo FM 500 8x2 TAG-XL met open laadbak en autolaadkraan in gebruik genomen.…
BIGtruck online magazine is een onderdeel van Transwebgroup Coöperatief U.A.