Feestelijke overhandiging 5 DAF XF trekkers voor Graaco

Nieuws
24-01-2023 | Door Iep van der Meer

Afgelopen vrijdag werden vijf nieuwe DAF trekkers overhandigd door Reinder Dorenbos, verkoper bij Bakker Bedrijfswagens, aan Graaco in Coevorden. Tijdens de feestelijke dag konden de chauffeurs hun hart ophalen en de nieuwe aanwinsten bekijken, waarbij zij instructie kregen.

Graaco heeft bij de aankoop van de nieuwe trucks bewust gekozen voor Bakker Bedrijfswagens. Dit is voor Graaco een lokale partij waarmee warme banden bestaan. Ook de vorige serie trucks zijn door hun geleverd. De medewerkers zijn vakbekwaam en staan Graaco met raad en daad terzijde.


Met de nieuwe DAF XF trucks kan Graaco zijn klanten ook de komende jaren optimaal van dienst zijn. Met de vrachtwagenvloot worden de Benelux, Duitsland en Zweden bediend, daarnaast zijn er goede connecties met collega-bedrijven voor het omvangrijke transport, dat over de weg en ook per trein plaatsvindt.  Graaco beschikt in Coevorden over 220.000 m2 grondoppervlakte, waarvan 88.000 m2 is bebouwd met een Grain Terminal en met warehouses.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…