Nieuws
09-02-2024 | Door Maarten van der Westen

Tussen de Volvo’s en Scania’s van Zwaagstra Transport uit Nij-Beets rijdt een vreemde. In de  blauwe huisstijl ziet de MAN TGX er echter stralend uit.

Het is de eerste MAN vrachtwagen voor Zwaagstra Transport. “Wij waren op zoek naar een trekker en bij MAN hadden we een goed gevoel”, verklaart Sjouke Zwaagstra. “Daarbij komt dat de vaste chauffeur, Wijtse Veenstra, goede ervaringen met dit merk heeft en hij zag het huidige model helemaal zitten.” En zo kwam de Duitsers tussen de Zweden.

De trekker ziet er dan ook schitterend uit. Naast het fraaie spuitwerk is hij ruim voorzien van opties. Zo heeft hij een fraaie zonneklep van Solarguard, een flinke lichtbak en heel wat extra lampjes. In het interieur vinden we een speciale achterwand, lederen vloerbekleding en extra sfeerverlichting. De MAN TGX van Zwaagstra Transport gaat zijn dagelijkse rondjes doen in het losgestort-werk.

Uiteraard was onze eigen Fries Iep van der Meer er als de kippen bij. Je leest dan ook een uitgebreid artikel over de nieuwe MAN in BIGtruck Magazine No. 2!