Gesink Zelhem breidt Iveco-vloot uit met S-Way

Nieuws
23-04-2020 | Door Tim de Jong

Transportbedrijf Gesink BV rijdt al vijf jaar Iveco. Onlangs is besloten om twee Iveco’s  S-Way aan te schaffen.

De huidige Iveco-trucks staan maandelijks in de top 10 qua brandstofverbruik, waardoor wij er van overtuigd zijn dat ook de nieuwe modellen uit gaan blinken op het gebied van zuinigheid”, zegt Arno Gesink. “Onze chauffeurs   beschikken hiermee over een ruime cabine, en ze kunnen  slapen op een fijn bed. Zij zijn tevreden over het rij- en zitcomfort van de Iveco S-Way. Daarnaast vinden ze hem allemaal een robuuste uitstraling hebben en is het voor hen geweldig om met een nieuwe product de weg op te gaan.

Groupage

De Iveco S-Way met 460 pk is voorzien van een Hi-Tronix geautomatiseerde 12-trapsversnellingsbak en wordt ingezet voor de internationale groupage richting Duitsland en Oostenrijk. De trucks beschikken over een slimme energie-herwinnende wisselstroomdynamo met intelligente accubewaking. Deze schakelt uit bij accelaratie en laad de accu's zoveel mogelijk op bij afremmen en in afdalingen. Daarnaast kunnen de chauffeurs gebruik maken van GPS Predictive Drive, waardoor de truck automatisch de optimale versnelling kiest bij een helling of afdaling. Hierdoor zijn de chauffeurs in staat om zuinig te rijden op de internationale wegen.

Compleet

De chauffeur heeft in de Iveco S-Way de beschikking over een lederen stuurwiel, een Hi-comfort chauffeursstoel met luchtvering en ventilatie voor koeling en verwarming, eendelig onderbed met zacht matras, een Smart bovenbed en een koelkast met vriesgedeelte. Daarnaast staat de chauffeur door het Hi-Connect infotainmentsysteem met TomTom trucknavigatie en de ingebouwde Connectivity box in rechtstreekse verbinding met zijn fleetmanager. Door de data uit dit systeem heeft de fleetmanager in realtime zicht op de actuele locatie, rij- en rusttijden, brandstofverbruik en de 'gezondheid' van de truck. Verder kan de chauffeur samen met zijn mede passagier aan boord genieten van optimaal comfort door de tweevoudige verstelbare bijrijdersstoel en automatische airconditioning met een onder de cabine geïntegreerde standairco.      

Gesink

Het familiebedrijf heeft 140 medewerkers in dienst en beschikt over een wagenpark van 100 voertuigen en 135 trailers. Arno Gesink: “Ondanks de coronacrisis draaien we nog op volle toeren. De omzet is zelfs nog iets gestegen ten opzichte van vorig jaar.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
07-06-2020
Afbeelding_persbericht_Nouwens_Transport1_1.jpeg

Iveco S-way voor Nouwens Transport Breda

Nouwens Transport groeit verder door de uitbreiding van de vloot met twee stuks Iveco S-WAY trekkers. De eerste…
Nieuws
28-01-2020
Iveco_Lauwen_1LR.jpg

Lauwen Transport met Iveco S-Way naar Parijs

Lauwen Transport uit Etten-Leur heeft onlangs de eerste Iveco S-Way in ontvangst genomen bij de vestiging…
Nieuws
03-03-2020
meulenberg_Iveco_2LR.jpg

Vijf Iveco’s S-Way voor Meulenberg

De eerste vijf Iveco’s S-WAY zijn onlangs afgeleverd bij Meulenberg Transport. Het bedrijf uit Urmond heeft een wagenpark…