Gezelligheid bij Nienoord Truckers!

Nieuws
21-05-2016 | Door Iep van der Meer

Vandaag, zaterdag 21 mei werd weer de jaarlijkse Truckrun georganiseerd door de Nienoord Truckers. Het was weer een supergezellig feestje daar in Niebert.

Chauffeurscafé 'In de Klaver' in Niebert is al jarenlang het warm kloppend hart van het jaarlijkse evenement. Op het terrein achter het chauffeurscafé was van alles te zien en te koop. Interessant was bijvoorbeeld de bergingsdemonstratie door truckberger Poort. Zij zetten een aantal malen een trekker- met opleggercombinatie rechtop met onder meer de hulp van luchtkussens. Verder was er uiteraard muziek en een hapje en een drankje.

Ook dit jaar was het weer een schitterend evenement wat heel veel mensen de dag van hun leven bezorgd heeft. En dan hebben we het natuurlijk over de speciale bijrijders tijdens de truckrun. Voor de meesten is het inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement waar ze lang naar uitkijken en mogelijk nog langer van nagenieten. Mooi werk mannen, op deze manier heb je niet alleen zelf een leuke dag met je truck en je collega's maar zo doe je ook wat voor de samenleving!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
12-06-2016
tweedemond-6.jpg

10e editie Truckrun 2e Exloërmond geslaagd!

Zondag 12 juni werd in 2e Exloërmond voor de tiende keer een Truckrun georganiseerd. Ook deze keer kwamen er…
Nieuws
13-05-2017
Nienoord-11-1400---kopie.jpg

Nienoord Truckers Truckrun 2017

Zaterdag 13 mei was het weer zo ver. De Nienoord Truckers Truckrun vanuit chauffeurscafé 'In de Klaver' in Niebert. Een…
Nieuws
22-05-2016
Houten-2.jpg

Truckrun Houten 2016

Gisteren werden er verschillende Truckruns gehouden in ons land. BIGtruck kan natuurlijk niet overal bij zijn maar Alex Miedema was…