GVT Group naar 1000 eenheden

Nieuws
24-11-2015 | Door Iep van der Meer

De GVT Group of Logistics uit Tilburg groeit lekker door. Met de aanschaf van 61 nieuwe opleggers bij Jumbo-Groenewegen telt de vloot nu al 1000 eenheden.

GVT oftewel Gebr. Versteijnen uit Tilburg is de laatste jaren door overnames behoorlijk gegroeid. Bedrijven als HSL Logistics, Van der Scheur, Huisman en Greuter Logistics werden de afgelopen jaren aan de groep toegevoegd en dan wil het wel lekker doorgroeien.

De investering die GVT nu doet bij Jumbo gaat over LZV combinaties. Maar liefst 61 opleggers met plywood- en schuifzeilen werden er aangeschaft. Het aardige is dat de opleggers zowel als volgtrailer en als link kunnen worden gebruikt. Beide hebben ze een stuurasje en een ondervouw-laadklep. Ideaal dus in de distributie. Overigens blijft GVT de huisstijl van de HSL groep zo te zien trouw. Dat is mooi, want dat frisse geel doet het goed.

In de praktijk zie je echter van alles aan kleuren door elkaar heen rijden, want dat komt vaak zo uit en is wel zo efficient.

Voor meer trailernieuws ga je naar ">www.trailertotaal.nl!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-05-2016
Kivits1.jpg

Nieuwe DAF trucks voor Kivits Drunen

Kivits uit Drunen heeft tien nieuwe DAF XF Super Space Cab trekkers aangeschaft. Een deel van die trucks wordt ingezet…
Nieuws
02-03-2016
Vd_Camp_2LR.jpg

DAF-LZV voor lege (bier)blikjes

De nieuwe DAF XF 460 FT van V.O.F. van de Camp in Nuland biedt het gigantische laadvolume van 160 kuub. DAF-dealer Allers…
Nieuws
01-08-2016
SB-Trans-1-pers-2016.jpg

Scania R450 voor SB Trans

SB Trans uit Sint Oedenrode nam onlangs een Scania R450 6x2 Topline met gestuurde naloopas in gebruik als trekkend voertuig voor…