Nieuws
21-12-2015 | Door Iep van der Meer

Jumbo Supermarkten lijkt toch weer LZV combinaties in te gaan zetten. Jumbo liep ooit voorop met LZV's maar schakelde later over op dubbeldekkers.

Met deze opvallende fraaie B-Double combinatie lijkt Jumbo nu toch weer voor de LZV te kiezen. Het voordeel van een B-Double is natuurlijk dat je atlijd met beide delen van de combinatie bij de winkel kunt komen. In het verleden zetten Jumbo trekker met oplegger met wipkar- en bakwagen met dolly en oplegger in. Beide waren niet in staat om zonder over te laden de binnenstad in te komen om de spullen af te leveren.

De volgende stap voor Jumbo zou kunnen zijn dat ze dubbeldekkers achter de link koppelen zoals Emte dat ook doet. Leuk aan Jumbo is dat ze er ook meteen lekker zo mee uitpakken, zoals met deze opvallende tekst op de zijkanten. Qua publiciteit spelen ze het erg handig wat dat betreft. Albert Heijn is nog steeds groter en heeft dus meer trucks langs de weg maar die zie je nooit. Die van Jumbo bepalen daarentegen het straatbeeld met dat felle geel. Doen ze goed, die mannen van Jumbo!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-11-2019
Jumbo_Scania20220pers202019.jpg

Hallo Scania Nextgen!

Nog meer Scania nieuws vandaag: Jumbo Supermarkten heeft een mooie order voor 44 nieuwe Scania trekkers van de types G410 en G450,…
Nieuws
21-01-2022
JumboVisma.jpg

Vijf Scania's voor wielrenteam Jumbo Visma

Het Jumbo Visma wielrenteam heeft maar liefst vijf Scania 410R Highline 6x2 bakwagens aangeschaft met een fraaie…
Nieuws
01-08-2016
SB-Trans-1-pers-2016.jpg

Scania R450 voor SB Trans

SB Trans uit Sint Oedenrode nam onlangs een Scania R450 6x2 Topline met gestuurde naloopas in gebruik als trekkend voertuig voor…