Heeren Groep doet wegvervoer over aan Transportcentrale Rotterdam

Nieuws
19-01-2022 | Door Tim de Jong

Op 31 december 2021 is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Heeren Transport uit Roosendaal door Transportcentrale Rotterdam (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/ directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend, aldus Heeren Groep.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van horizontaal en verticaal transport. Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar de door TCR nieuw opgerichte werkmaatschappij TCH Roosendaal.

Kraanverhuur

De Heeren Groep gaat zich na deze transactie volledig met Heeren Kraanverhuur richten op de verhuur van bemande mobiele telescoop- en torenkranen, daaraan gelieerde transporten, machineverhuizingen en industriƫle verplaatsingen. Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

TCR is volgens Heeren een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
20-04-2020
Van-Straalen-De-vries-01.jpg

Van Straalen en De Vries neemt Bijvoet Obdam over

Logistiek dienstverlener Van Straalen De Vries uit het Noord Hollandse Zwaagdijk-Oost neemt Bijvoet Transporten…
Nieuws
15-01-2020
Kotra.jpg

Kotra neemt luchtvrachtdivisie Nagel Group over

Het Zeeuwse transportbedrijf Kotra neemt de luchtvrachtdivisie van de Duitse logistiek dienstverlener Nagel…
Nieuws
10-03-2020
VdHeuvel2.jpg

Van den Heuvel Logistiek neemt Houtman Transport over

Het Udense Van den Heuvel Logistiek neemt een branchegenoot Houtman in het Gelderse Heerde over.…