Nieuws
18-09-2023 | Door Iep van der Meer

Voor de tweede maal werd er in Noordwijk aan Zee het zogenoemde Holland Truck Event georganiseerd. 

Een leuke dag voor jong en oud. Een truckshow om nieuwe chauffeurs te werven. Een aantal transportbedrijven uit de regio hebben een banenmarkt georganiseerd. Daarnaast was er veel te doen voor alle bezoekers.


 

Er waren een aantal showtrucks , je kon in een simulator racen als Max Verstappen of een VR Fear experience. Verder was modelbouwvereniging Wassenaar op een grote baan aan het rijden met radiografisch bestuurbare voertuigen. Allemaal kleine stukjes huisvlijt. 

Ook was er het Nederlands Kampioenschap trucktrekken en op het podium waren verschillende artiesten aan het optreden. Voor de kleinste bezoekers was er een heus speelplein met springkussen en spelletjes. Verder was er een horecaplein met allerlei heerlijke versnaperingen.

Doel van het Holland Truck Event is het samenbrengen van mensen uit de transportwereld om te laten zien wat er zoal mogelijk is. Niet alleen qua banen maar ook qua scholing . Er is een schreeuwend tekort aan chauffeurs dus voor de mensen die maar iets met het transport hebben was het een mooie kennismaking voor sommige. En voor anderen was het mede door het heerlijke weer een gezellig dagje met mooie vrachtwagens. 

Tot volgend jaar! Tekst en foto's: Niels van Duijvenboden


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
16-09-2017
IEP_6223-1400.jpg

Truckshow Appelscha: Nat maar gezellig!

Truckshow Appelscha 2017 was nat, maar niet minder gezellig en druk! Het is onvoorstelbaar waar de organisatie…
Nieuws
22-10-2016
Barrel.jpg

Met een DAF CF naar de Barrel Challenge

Team Scandinavi√ętruckers gaat aan de Barrel Challenge deelnemen met een DAF CF bakwagen voor het goede doel. BIGtruck…
Nieuws
06-12-2016
Mega-30-1400.jpg

Mega Trucks Festival 2016

Sinterklaas is nog maar net weg maar dat betekent dat de kerstdagen er nu rap aankomen. Dit jaar wordt het Mega Trucks festival…