HZ Logistics neemt meerderheidbelang in Mooy Beheer

Nieuws
08-11-2016 | Door Tim de Jong

Koelvervoerder H.Z. Logistics B.V. uit De Lier neemt per direct een meerderheidsbelang in branchegenoot Mooy Beheer B.V. uit Waddinxveen.  H.Z. Logistics en Mooy Beheer vullen elkaars activiteiten aan, ze zijn beide gespecialiseerd in koel- en vriesvervoer.

De huidige activiteiten en ambities van Mooy Beheer sluiten naadloos aan bij de toekomstvisie van H.Z. Logistics, zegt HZ op de eigen website. 'HZ' staat overigens voor Hans Zuiderwijk, die nog altijd de directie voert, onder andere samen met zoon Barry. Beide vervoerders zullen zelfstandig blijven opereren.

H.Z. Logistics is een Europese logistieke dienstverlener met eigen vestigingen in Nederland, Polen, Roemenië, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. H.Z. Logistics is gespecialiseerd in internationaal geconditioneerd transport over de weg en deels intermodaal.

H.Z. Logistics is actief in de deelmarkten Sierteelt – AGF en (Non) Food en biedt dagelijks (groepage-)diensten aan naar geheel Centraal Europa, Oostenrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Mooy Beheer verzorgt vanuit de vestigingen in Waddinxveen en Breda een totaalpakket aan logistieke diensten. Dit omvat geconditioneerd (groepage-)transport naar Duitsland, Frankrijk en de Benelux, alsmede transport van complete vrachten door geheel Europa. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
24-11-2016
tab-noorwegen.jpg

Van Duijn neemt Tanke Transport over

Op 1 januari 2017 is Van Duijn de nieuwe eigenaar van Tanke Transport uit Poeldijk. ''Dit past in de strategie van…
Nieuws
18-01-2017
Vanderlee3.jpg

Van der Lee overgenomen door Vervaeke

Transportbedrijf Vervaeke, naar eigen zeggen Belgische marktleider in tanktransport binnen de chemische-en petroleumsector,…
Nieuws
04-04-2017
rijtje_trucks.jpg

Elgersma Logistiek stopt met transportactiviteiten

Elgersma Logistiek BV te Harderwijk heeft besloten met ingang van 1 mei aanstaande te stoppen met alle…