In Nieuw Zeeland wordt het nu weer zomer

Nieuws
06-10-2020 | Door Tim de Jong

Afgelopen zomer, het was midden augustus, bracht BIGtruck het verhaal van Jaap Honing, die in Nieuw Zeeland een transportbedrijf heeft gespecialiseerd in het vervoer van rondhout. Destijds was het daar winter, wat zich uitte in meer regenval, maar koud werd het niet.

Inmiddels wordt het zomer en we hadden weer even contact met Jaap. Zijn verhaal in BIGtruck leidde tot vele leuke reacties zegt hij. “Hier is het nu eenmaal veel rustiger, stressvrijer dan in Nederland”, zegt Jaap. “We wonen in een land dat zeven keer groter is dan Nederland, en waar maar vier miljoen mensen wonen.” Hij wijst erop, dat er in Nieuw Zeeland geen besmettingen zijn.

Jaap zegt dat de rustige tijd weer voorbij is en dat sinds vorige week het werk aantrekt. “Bovendien hebben we er een nieuwe klant bij, waardoor de omzet flink stijgt. Het contract met deze nieuwe klant heeft een looptijd van drie jaar.”

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Klik hier voor de reportage die we in BIGtruck publiceerden. En ja, Jaap kan daar in Nieuw Zeeland versterking gebruiken. Mocht je dat interesseren, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
15-08-2020
Sitrak2_LR.jpg

Werken in het rondhout in Nieuw Zeeland

In de nieuwste editie van BIGtruck Online Magazine kun je een reportage lezen over de Nederlander Jaap Honing die…
Nieuws
12-12-2016
Vouwoplegger.jpg

Slimme Zwitserse houtoplegger

Deze bijzondere rondhout oplegger vouwt zich op als een pakketje achterop de trekker als hij leeg is!
Nieuws
09-07-2018
Reith_Doll_Hubkabine-46101779.jpg

Houtauto van de toekomst van Doll

De Duitse carrosserie- en trailerbouwer Doll toont tijdens de komende Interforst tentoontstelling deze sensationele nieuwe…