15 DAF XF trekkers voor Kleijn Transport Alblasserdam

Nieuws
09-10-2020 | Door Iep van der Meer

Kleijn Transport uit Alblasserdam heeft bij Best Trucks een serie van 15 DAF XF 480 Super Space Cab trekkers besteld. De serie trucks wordt gefaseerd geleverd en dient deels ter vervanging van bestaande trucks. Zeven stuks vormen een uitbreiding van de vloot die nu 188 trekkende eenheden telt.

DAF behoort al decennia tot een vaste keus bij het sinds 1963 bestaande familiebedrijf Kleijn. Huidig directeur Kees Kleijn nam het bedrijf destijds van zijn vader over en initieerde de groei van het bedrijf zoals het nu is. Met de hoofdvestiging op een unieke locatie aan het water in Alblasserdam, naast een eigen warehouse van 10.000 m² voor opslag en orderpicking van goederen, containerhandling, douane- en diverse VAL-activiteiten. Rond de gebouwen ligt een grote, bewaakte buitenruimte voor de stalling van materieel. “Verder hebben wij drie over Duitsland verdeelde standplaatsen in Krefeld, Lübeck en Worms. Duitsland is samen met de Benelux ons grootste werkgebied, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk (veel on/begeleid ferryvervoer), Scandinavië en de overige Europese landen. Wij doen vooral one way containervervoer van en naar de havens in Rotterdam/Antwerpen/Noord-Duitsland en beschikken daarvoor over 95 eigen containerchassis. Trucking is het andere deel van onze activiteiten en daarbij rijden we door heel Europa met de schuifzeilen- en koelopleggers van onze relaties”, legt Kees Kleijn uit.

Naast de nu aangeschafte DAF XF-trekkers investeert Kleijn Transport ook in 10 nieuwe 3-assige D-Tec multifunctionele container chassis. ">Daar lees je hier meer over!

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…