20 DAF CF trekkers voor Van den Broek Logistics

Nieuws
09-10-2017 | Door Iep van der Meer

Van den Broek Logistics heeft de eerste zestien uit een serie van twintig nieuwe DAF CF trekkers in gebruik genomen. Jan van Keulen, Managing Director van DAF Nederland overhandigde de sleutels persoonlijk aan het transportbedrijf.

Directeur Willie van den Broek over zijn keuze voor de DAF CF Space Cab trekkers: ,,De nieuwe DAF CF heeft een cabine die vooral aan de voorzijde opvallend slank is. Je hebt goed zicht op de omgeving, mede door de lage zitpositie. De CF past daardoor goed bij onze werkzaamheden. In de distributie is manoeuvreren immers vaak nodig. Dan is zicht vlak voor en naast de cabine heel fijn en veilig. Het scheelt ook in schadekosten. Dus ja, de keuze voor een nieuwe serie CF was snel gemaakt. En we verwachten bovendien gunstiger gebruikskosten door het lage brandstofverbruik van de nieuwe CF en een lange onderhoudsinterval van 200.000 kilometer.’

Van den Broek prijst ook de lage en plezierige instap. Dat stapt sneller in. ‘Dat waardeer je gauw als je veertig keer per dag moet instappen. Wat heel normaal is voor een distributiechauffeur.’ Het wagenpark van Van den Broek Logistics bestaat met de jongste aanwinsten nu uit 78 voertuigen. Door de order is het aantal DAF-trucks gestegen tot 30. Het zijn vooral CF-trekkers. Er is één DAF XF. Van den Broek: ‘Het transport doen we met name binnen Nederland, van en naar distributiecentra. Dan is de CF toch het meest geschikt. De lading bestaat vooral uit food-gerelateerde producten en gebruiksartikelen. 

 

 

Meer trailer-nieuws op TrailerTotaal.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
03-05-2017
Aarle-1400.jpg

Witte DAF's voor gouden jubileum

Gebroeders Van Aarle, groothandel in aardappelen, groente en fruit (AGF), heeft drie DAF CF 400 trekkers ingezet in de…
Nieuws
28-02-2020
DAF_CF_Hybrid_Innovation_Truck_LR.jpg

DAF start veldtest met CF Hybrid

DAF Trucks is de veldtest gestart om praktijkervaring op te doen met de CF Hybrid. Trouwe DAF-klant Peter Appel heeft…
Nieuws
10-04-2018
Renault_Trucks_T_Van_den_Bosch_Transporten_4_lowres.jpg

Van den Bosch kiest voor Renault Trucks

Van den Bosch Transporten uit Erp kennen we allemaal als een hele trouwe oude Volvo klant. Toch heeft dit bedrijf…