46 Volvo FH I-Save trekkers voor Action

Geplaatst door

Het snel groeiende Action heeft een order getekend voor maar liefst 46 Volvo FH trekkers. Het gaat om 4x2 trekkers van het model FH 460 met I-Save en Turbocompound techniek aan boord. De Volvo's zijn uitgerust met de Globetrotter cabine.

De beslissing om tot de aanschaf van Volvo trekkers over te gaan kwam na een test tussen vier verschillende merken. Volvo kwam daar als beste uit. De Volvo's met I-Save techniek realiseren volgens Volvo zelf een tot 10% lager verbruik bij Action. Verder speelde de chauffeurstevredenheid tijdens het testen van de demo een doorslaggevende rol. Ook de goede werkplaatsservice van LVS Trucks en het feit dat Volvo Trucks zich zo inzet voor veiligheid van chauffeur en medeweggebruiker speelden een belangrijke rol in de keuze voor Volvo Trucks. 

Action maakt een enorme groei door de laatste jaren. Het bedrijf werd in 1993 opgezet vanuit een winkel in Enkhuizen. Inmiddels zijn er 1500 filialen in Nederland België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Polen. Wekelijks bezoeken meer dan acht miljoen klanten de winkels. Action zet voor de distributie van de filialen Burgers dubbeldek opleggers in.