Nieuws
24-03-2020 | Door Iep van der Meer

Dobbe Transport uit Roelofarendsveen heeft maar liefst acht nieuwe Mercedes-Benz trucks besteld. Het gaat om twee Atego bakwagen en zes Actros trucks in verschillende configuraties. Zo zijn er twee motorwagens met halflange cabine, twee streamSpace trekkers en twee GigaSpace modellen met alle opties.

De beide GigaSpace modellen van de Actros betreffen een trekker en een motorwagen voor de combi die je hier op de foto's ziet. Het gaat om een 480 pk sterk exemplaar met rondom luchtvering, een gestuurde naloopas en het Mirrorcam systeem. Verder is de truck voorzien van allerlei prachtige geavanceerde veiligheid systemen waaronder Active Brake Assist 5, Afstandregeling, Side Guard Assist en een bandenspanning controle systeem.

De GigaSpace cabine is voorzien van een standairco en een uitgebreid DAB audiopakket met Dolby Surround. De opbouw is voorzien van TRS transportkoeling. Verder is er een grote kist aangebracht voor de pompwagen. De opbouw werd verzorgd door Ebo van Weel uit Rhoon. Voortman uit Ter Aar tekende voor het spuitwerk.

Op de foto zie je de nieuwe Actros GigaSpace in combinatie met één van de drie Burgers dubbeldeks aanhangwagens van Dobbe Transport. Het bedrijf zet de combinatie met name in voor het vervoer van textiel op Zuid Frankrijk. Dobbe Transport heeft daar eigen vestigingen in Toulouse, Bordeaux en Avignon van waaruit de fijnmazige distributie plaats vindt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
02-12-2016
AGFonline-5-1400.jpg

De groentemannen van AGF-Online

AGF-Online is de nieuwe naam van Van der Mey Barendrecht BV. Samen met de nieuwe naam introduceert het bedrijf ook een…
Nieuws
10-04-2017
Dobbe2.jpg

DAF's voor Dobbe

Dobbe Transport uit Roelofarendsveen heeft een hele serie nieuwe DAF trucks in bedrijf genomen. Het gaat om trucks uit alle DAF series,…
Nieuws
21-02-2020
6._Vier_laatste_geleverde_trekkers_op_een_rij_1-1400.jpg

Vijf Actros trekkers voor Van Zaal Transport

Van Zaal transport is bezig met een uitbreiding en verjonging van de vloot. Eerder meldden we al over de komst…