Actros Edition 1 voor Minkes Transport Heerenveen

Geplaatst door

Minkes Transport in Heerenveen heeft op de laatste dag van het vorige jaar nog een nieuwe Mercedes-Benz Actros in gebruik genomen. De nieuwe Actros is uitgevoerd als Edition 1, en dat is een limited edition van Mercedes. De truck is voorzien van de grootste cabine die dit merk levert, de zogenaamde GigaSpace cabine zonder spiegels, dus met de Mirrorcam.

Van de Edition 1 zijn er maar 400 gebouwd voor heel Europa. Daarmee heeft Minkes dus een bijzonder exclusief voertuig aangeschaft. Aan de buitenkant herken je de speciale editie aan de ronde verstralers in de zonneklep en het chroom in de grille. Minkes maakte dat verder af met RVS beugels voor- en achterop de cabine en boven de achterlichten.  

Ook aan het interieur is extra aandacht besteed in de Edition 1 uitvoering met fraai leder wat afgewerkt is met stiksels. De 4x2 trekker is van het type 1853 en dat betekent 530 pk voor deze Actros. Daarmee is het is een bijzonder krachtig type, deze Actros. De trekker werd afgeleverd door Wensink in Heerenveen.