Alpe d'Huzes: Mede mogelijk dankzij chauffeurs!

Geplaatst door

Ieder jaar rijden duizenden Nederlanders de Alpe d' Hues zes keer op met de fiets in de strijd tegen kanker. Dit typisch Nederlandse evenement waarbij heel veel geld wordt ingezameld voor de strijd tegen die vreselijke ziekte draait op vrijwilligers, en daaronder zijn heel veel Nederlandse chauffeurs.

In totaal gaan er maar liefst 24 vrachtwagens met eten, drinken, generatoren, bouwhekken, massagetafels en noem maar op wat er nog meer bij komt kijken naar Frankrijk. Dit jaar zet Auto Hopper belangeloos een aantal personenwagens in voor de organisatie. Koopman Autotransport bood aan om ook belangeloos deze voertugien naar Frankrijk te rijden. Voor chauffeur Alberto van der Meer een leuke rit met als grote bekroning de beklimming van de Alpe D'Huez met zijn Actros! Alberto werkt, net als de andere chauffeurs en eigenrijders die meedoen aan dit prachtige initiatief belangeloos mee aan de opbouw van het kamp, het laden en lossen en alle voorkomende werkzaamheden. 

Zonder al die vrijwilligers en sponsoren zou een evenement als dit nooit kunnen bestaan. Top mannen, goed werk en geniet er van daar op die berg!