Nieuws
28-07-2019 | Door Iep van der Meer

Het 39e Truckstar Festival in Assen was weer één groot tropisch feest. In een zinderende hitte wisten duizenden zich te vergapen aan alle fraaie showtrucks, maar vooral ook aan de verkoelende drankjes die vaak al na dag één schaars begonnen te worden. 

Vrijdag begon het festival eigenlijk al en BIGtruck reed mee in het indrukwekkende Broshuis Konvooi vanuit Kampen. Het Truckstar Festival blijft een ongekend evenement wat zijn weerga niet kent. Trucks uit heel Europa komen naar het TT circuit om daar te strijden voor de prijzen, maar vooral ook om er een gezellig weekend te hebben. Dat is ook dit jaar weer gelukt.

De meeste importeurs waren aanwezig met fraaie stands maar dit jaar stal Iveco de show met de nieuwe S-Way modellen. De prijs voor de mooiste truck van Nederland ging naar de Volvo FH van Nick Willigenburg. Gefeliciteerd!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
29-07-2023
Truckstar Festival (12)

Assen blijft verrassen! Update!

Dit weekend staat het TT Circuit in Assen weer in het teken van de trucks. Voor de 41e keer werd het Truckstar Festival…
Nieuws
28-07-2018
trs_11-1400.jpg

Truckstar Festival 2018 in volle gang

In Assen is het Truckstar Festival 2018 in volle gang. Op vrijdag trokken de konvooien vanuit heel Nederland naar…
Nieuws
14-12-2019
Mega19-1.jpg

Mega Trucks Festival biedt sfeer en afwisseling

Het Mega Trucks Festival in 's Hertogenbosch beleefde een gezellige eerste dag. Opvallend is dat veel transportbedrijven…