Bibendum verkozen tot Icoon van het Millenium!

Nieuws
03-10-2018 | Door Iep van der Meer

Het bekende Michelinpoppetje wat officieel Bibendum heet is verkozen tot 'Icoon van het Millenium' door het Amerikaanse tijdschrijft Advertising Week. Dit toonaangevende blad gaf Bibendum deze prestigieuze titel op 1 oktober in New York.

Het is ook wel een dingetje, die pop die opgebouwd is uit autobanden. Bibendum werd voor het eerst ontworpen in 1898 en is sinds zijn geboorte al 120 jaar het boegbeeld voor Michelin. 

Bibendum wekt sympathie op en brengt klanten en het merk dichter bij elkaar. Al meer dan 120 jaar, draagt hij bij aan het succes van Michelin, wereldwijd leider binnen de bandensector. 

Chauffeurs hebben ook een speciale 'band' (grapje) met het Michelin mannetje. Al sinds de jaren zestig rijden trucks rond met, soms zelfs verlichte Michelin poppen op de spiegels, het dak of in de cabine. Ook de platte variant doet het goed als 'oldskool' embleem voor in de grille. BIGtruck feliciteert Bibendum dan ook met het behalen van deze prachtige prijs!

Wil jij ook zo'n originele Michelin pop in, of op je truck? " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Klik hier en bestel hem meteen bij onze webshop!

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
10-04-2019
astenshop.jpg

Samenwerking BIGtruckshop A67 en Truckjunkie

Woensdag 10 april is een overeenkomst getekend tussen BIGtruck Truckshop A67 en Truckjunkie voor een samenwerking.…
Nieuws
05-12-2016
shop-7-1400.jpg

Nieuw: BIGtruck Truckshop A67

BIGtruck online magazine heeft sinds begin deze maand een eigen truckshop én een eigen webshop! Truckshop Asten heet namelijk…
Nieuws
27-11-2017
bigtruckshop_1.jpg

Eindejaarsactie BIGtruck Truckshop A67!

Even een kadootipje voor de feestdagen. Tot eind dit jaar is het actie in de BIGtruck Truckshop A67! Bestel nu…