BIGtruck Primeur! De nieuwe MAN in onze test!

Geplaatst door

Eerder dit jaar werd de nieuwe MAN gelanceerd en inmiddels heeft het Duitse truckmerk de Corona crisis overleefd en verschijnen de eerste trucks op de weg. BIGtruck had de primeur met de nieuwe MAN in onze BIGtruck RoadTest. En niet de minste, maar een hele dikke met 510 pk! 

Na de introductie, eind februari, werd het stil rondom de nieuwe MAN serie. De Corona crisis sloeg om zich heen en alles kwam krakend tot stilstand. Inmiddels begint alles weer wat op te leven, en ook in München hebben ze de productie weer opgepakt. Dat heeft er voor gezorgd dat MAN in Nederland nu de weg op kan met een fraaie demovloot. Een dikke week eerder hadden wij al zo'n fraaie nieuwe MAN onder onze Pacton testoplegger.

Als allereerste magazine presenteert BIGtruck online magazine dan ook de eerste echte test met de nieuwe generatie. MAN spreekt van een compleet nieuw voertuig en hoewel we eerst sceptisch waren moeten we toegeven: Dit is een ware revolutie voor het merk! Lees het complete verhaal en check het filmpje hier!

Video's