BIGtruck werkt samen met RTL Transportwereld

Geplaatst door

Trouwe kijkers van RTL Transportwereld hebben het al gezien, BIGtruck werkt samen met het televisieprogramma. Sinds 1 oktober hebben we onze krachten gebundeld met PMG, de producent van onder andere RTL Transporwereld. Hierdoor ontstaat een breder platform voor de transport- en logistieke sector met een optimale zichtbaarheid op tv, online en in social media.

RTL Transportwereld is al meer dan twintig jaar een vaste waarde in het weekend bij RTL7. Het programma bereikt wekelijks tussen de 150.000 – 234.000 kijkers en kent daarnaast een online platform voor nieuws en gemiste uitzendingen. Bovendien heeft RTL Transportwereld een grote schare fans op social media met 16.000 volgers op Facebook en ruim 14.000 Instagramvolgers.

BIGtruck Online Magazine is de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een online journalistiek platform met actueel nieuws en deskundige opinies. Met journalisten Iep van der Meer en Tim de Jong, heeft BIGtruck Online Magazine zeer brede vakkennis binnen de sector. In de afgelopen jaren is BIGtruck.nl telkens met forse cijfers gegroeid (ruim 2,5 miljoen website bezoekers in het eerste half jaar van 2020), met daarnaast ruim 17.000 volgers op Facebook, 9.000 Instagramvolgers en ruim 40.000 abonnees op YouTube, met in het kielzog de websites Trailertotaal.nl, voor al het getrokken materieel, en TransportenMilieu.nl, voor alles op het gebied van duurzaamheid en emissiearm wegvervoer.  

“Door deze samenwerking kunnen wij de transport- en logistieke sector als geen ander bedienen met de combinatie van televisie, online journalistiek en social media. In hoog tempo ontstaan nieuwe diensten en dienen nieuwe partijen en deelmarkten zich aan. Ons krachtige multimediale platform speelt in op de communicatiebehoeften van deze markt”, aldus Carin van ’t Net, Tom Coronel en Dirk-Jan Verhoef, initiatiefnemers van deze samenwerking.