Dikke Scania G450 voor Erik van der Meer

Geplaatst door

De nieuwe Scania's van de R- en S-serie kom je inmiddels dagelijks tegen in het wild, maar ook de andere modellen beginnen nu in het straatbeeld te verschijnen. De nieuwe Scania G-serie zagen we nog niet vaak voorbij komen maar deze viel ons op. Wat een schitterende trekker is dat zo in deze kleuren!

Erik van der Meer koos voor de G450 en hij wilde er wat speciaals van maken. Daar is hij wat ons betreft in geslaagd, want wat een leuke trekker is dit! Erik koos voor het standaard dak op de G-cabine omdat hij dat beter vind staat in combinatie met de lage cabine. De stoere diepe zonneklep, de 'oldskool' lichtbak en een setje lampen in de onderbumper maken het helemaal af. 

Duidelijk is wel dat door als hoofdkleur voor de grille zwart te kiezen de opvallende diep doorlopende plaat met de merknaam er op minder opvalt. En verder bewijst Erik met zijn nieuwe Scania dat de juiste keuze van kleuren en patronen het verschil maken. Wat ons betreft is dit een hele fraaie trekker geworden, alleen jammer dat hij vooral 's nachts onderweg is. Erik rijdt namelijk in de nachtelijke uren met bloemen en planten tussen de verschillende veilingen in ons land en een aantal Intratuin vestigingen. Hij werkt daarvoor samen met Westerhout Transport uit Werkendam.