Drie Iveco S-Way trucks voor Haumann BV

Geplaatst door

In deze tijden waarin slecht nieuws domineert is dit wel weer een mooie opsteker. Transportbedrijf Haumann BV is namelijk sinds kort trotse eigenaar van drie stuks Iveco S-WAY. De trucks werden geleverd door Charles Feijts Bedrijfswagens Venlo. De chauffeurs zijn volgens Iveco content met hun Iveco S-WAY die is voorzien van 480 pk.

Eigenaar Otto Peter van Haumann BV spreekt met trots over zijn nieuwe trucks: “Ik ben samen met Bart Broekmans, Verkoopadviseur bij CFG Venlo in Zolder geweest bij het FIA ETRC Belgian Truck Grand Prix. Daar heb ik de wagens voor het eerst gezien en ik was gelijk onder de indruk. Daarnaast ben ik ook bij de Iveco S-WAY Ride & Drive dagen in Venlo geweest, vanuit daar is het balletje gaan rollen en is deze deal tot stand gekomen.”

Lange samenwerking krijgt vervolg
Dat Charles Feijts Bedrijfswagens en Transportbedrijf Haumann kunnen bouwen op een fijne werkrelatie van ruim 30 jaar, blijkt uit het feit dat het transportbedrijf een gloednieuwe geladen walking floor trailer beschikbaar stelde voor de recente Iveco S-WAY Ride & Drive dagen in Venlo. Otto Peter: “Sinds 1989 rijden wij al met dit merk en we zijn zeer te spreken over de werkplaats bij CFG.” 

Voorzien van alle comfort
De chauffeurs beschikken in de nieuwe trucks volgens Iveco over premium rijcomfort. Zo zijn de drie trucks van Transportbedrijf Haumann uitgevoerd met een onder de cabine geïntegreerde standairco, een standkachel, twee grote koelkasten inclusief vriesvak, een magnetron en Hi-Comfort stoelen met verwarming en ventilatie. Daarnaast stappen ze ook een nieuwe wereld binnen van connectiviteit, door de aanwezigheid van het Hi-Connect infotainmentsysteem, inclusief achteruitrijcamera. De chauffeur beschikt hierdoor over TomTom trucknavigatie en staat tegelijkertijd in rechtstreekse verbinding met zijn fleetmanager. Door de data uit dit systeem heeft de fleetmanager van Haumann in realtime zicht op de actuele locatie, rij- en rusttijden, brandstofverbruik en de ‘gezondheid’ van de truck.


Transportbedrijf Haumann BV
Transportbedrijf Haumann is een heel divers en flexibel bedrijf, opgericht in 1960. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot hoogwaardig transportbedrijf, met een focus op de agrarische sector. Het beschikt over een vloot opleggers bestaande uit zeven tankwagens, vijfentwintig walking floor trailers en twee kippers, waarmee de chauffeurs voornamelijk ritten rijden binnen Nederland en richting Duitsland. Het vervoeren van meststoffen en los gestorte goederen is de belangrijkste bedrijfsactiviteit.