E. van Wijk neemt RUGO Logistics over

Geplaatst door

De E. van Wijk Group, een internationale logistieke groep met vestigingen in Nederland, Roemenië, Oekraïne en Polen, heeft per 19 februari 2021 RUGO Logistics uit Denekamp overgenomen. Nog maar twee jaar geleden kocht Van Wijk in dezelfde regio de Twentepoort Groep.

Met de overname van RUGO Logistics breidt de E. van Wijk Group haar logistieke dienstverlening verder uit naar Centraal- en Oost-Europa. Vertrekkend eigenaar Laurens Golbach geeft aan gezocht te hebben naar een overnamekandidaat die de continuïteit kan waarborgen op het gebied van het personeel en de dienstverlening aan de klanten. “Van Wijk is een ervaren logistieke specialist die dezelfde kwaliteit en servicegerichtheid nastreeft als RUGO Logistics. Bovendien sluiten de activiteiten naadloos aan bij de logistieke activiteiten van Van Wijk,” aldus Laurens Golbach.

“Met deze overname hebben we onze marktpositie verstevigd. Als familiebedrijf hebben wij continuïteit bovenaan staan en daarom blijven we constant investeren in een duurzame groei van onze onderneming,’’ aldus Ewout van Wijk, CEO van de E. van Wijk Group.
Bij de E. van Wijk Group zijn 800 medewerkers in dienst die gezamenlijk een omzet genereren van 100 miljoen euro.