Eerste Preproloog in Eersel geslaagd!

Nieuws
23-11-2019 | Door Iep van der Meer

De eerste Preproloog in Eersel gaat als bijzonder geslaagd de boeken in. De nieuwe locatie was in vele opzichten zelfs veel beter dan het bekende Eurocircuit in Valkenswaard. Met meer zand, meer trucks in de baan en meer spektakel was het een bijzonder geslaagd evenement.

Milieumaatregelen en klachten van aanwonenden zorgden er voor dat de organisatie naar een nieuwe locatie moest zoeken. Dat is geslaagd, dat kunnen we stellen na deze eerste editie op Landgoed Duynenwater in Eersel. De deelnemers mochten het strand over een lengte van twee kilometer lekker omploegen en dat zorgde voor heel veel spektakel. Het massaal opgekomen publiek kon overal uitstekend genieten van alle actie op de baan, maar ook van de trucks op de open paddock. 

Uiteindelijk bleek bij de trucks Gert Huzink met zijn nieuwe Hybride Renault rallytruck oppermachtig, maar ook de Renault K van Pascal de Baar scoorde hoge ogen. De prijs voor de meest indrukwekkende truck gaat nog steeds naar Martin van den Brink met die stoere Sherpa, maar de meest spectaculaire rijstijl zagen we toch echt bij Team de Rooy. Als enige reden die vol door het water en dat zorgde voor fraaie plaatjes.

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
14-11-2019
IEP_2023cr-1400_2.jpg

WIN Preproloog kaarten en rij mee met een DAKAR truck!

Zaterdag 23 november is de Preproloog voor de komende Dakar, de Africa Eco Rally én de Marocco Desert…
Nieuws
14-11-2021
IEP_4679-1400.jpg

Preproloog 2021 afgelast

Het kabinet zet een streep door de Preproloog 2021. Na koortsachtig overleg met diverse betrokkenen heft de organisatie helaas…
Nieuws
10-11-2019
pre1.jpg

Preproloog: Nu ook muziek en demo's van het leger!

Tijdens de Preproloog die op 23 november in Eersel wordt georganiseerd rijdt een record aantal deelnemers…