G.J. Van Leeuwen wint prijs op Nordic Trophy

Geplaatst door

Nog maar nauwelijks hadden ze bij G.J. van Leeuwen uit Bruchem twee nieuwe Scania’s R580 in gebruik genomen, of het idee ontstond om eens op de Nordic Trophy in het Zweedse Mantorp Park te gaan kijken. Prompt won Van Bruchem de tweede prijs in de categorie Speciale Voertuigen!

Zweden

“Het begon eigenlijk als een grapje, waarbij we de chauffeurs wilden verrassen”, vertelt Joost van Leeuwen. Een lang weekend naar Zweden. Daar zagen we natuurlijk om de haverklap veel lange combinaties rijden waar we hier alleen van kunnen dromen”, zegt Van Leeuwen. Natuurlijk houdt hij de optie open om nog eens te gaan. “Mits dat past in de planning, het is intussen alweer best druk hier. Nu kon het mooi en gingen de chauffeurs op de terugweg uit Zweden alweer laden voor klanten.”

Niet alleen Scania

Van Leeuwen heeft zeven trucks, waarbij ook Volvo is vertegenwoordigd. Onlangs nam hij twee Scania’s R 580 bakwagens in gebruik. Eén van de trucks is uitgerust met een hoge R-cabine, een gestuurde naloopas en een aluminium laadbak. De tweede is iets meer old skool opgebouwd met een normale dakhoogte.