Geslaagd ontwerp voor Iveco S-Way van Sirbudesign

Geplaatst door

De vormgeving van de nieuwe Iveco S-Way inspireerde ontwerpstudio Sirbudesign voor het maken van een wel hele indrukwekkende uitvoering. Onder de naam Dahlia werd een S-Way voorzien van een spectaculair ontwerp met de nodige accessoires.

De trekker met voorloopas werd volledig digitaal ontworpen en de truck die je hier ziet bestaat dan ook niet in het echt. Dat wil zeggen, nog niet, want het verbaast ons niks als dit geslaagde ontwerp wordt uitgevoerd. De kleurstelling is bijzonder geslaagd en ook de hele aankleding van deze Iveco mag er zijn. Zo vinden wij de bullbar erg mooi staan op deze truck, en ook de zonneklep en de lichtbak zien er gewoon heel goed uit. Navraag bij de ontwerper leerde dat er ook beelden zijn zonder die bullbar, en die willen we je ook niet onthouden. 

Iveco heeft met de nieuwe generatie een mooie stap gemaakt. Technisch was er al niks mis met het merk, maar met de nieuwe generatie lijkt de acceptatie onder chauffeurs ook een enorme boost te krijgen. In BIGtruck hebben we de Iveco S-Way 480 op onze testroute aan de tand gevoeld, en dat kun je hier lezen! Meer informatie over Sirbudesign vind je hier!

Video's