IAA2020 in Hannover afgelast wegens Corona crisis

Nieuws
06-05-2020 | Door Iep van der Meer

Het zal niemand verbazen maar het is nu officieel, dit jaar blijft het in september stil in het tentoonstellings complex in Hannover. De IAA2020 is afgelast vanwege de Corona crisis. Niet alleen reizen is lastig nu, ook zijn samenscholingen van tienduizenden mensen ongewenst en voorlopig zelfs strafbaar.

Dat betekent dat je nog even moet wachten voordat je de nieuwe Volvo FM, FMX, FH en FH16 zelf 'live' kunt bekijken. Ook de nieuwe MAN generatie zou de show stelen in Hannover, maar ook van DAF werd er vuurwerk verwacht. Dat gaat allemaal de ijskast in nu tot een later moment. In de brief die aan de standhouders verzonden is staat nog helemaal niks over een mogelijke nieuwe datum. 

Overigens was het enthousiasme bij de merken om heel veel geld aan de beurs te besteden al tot onder het vriespunt gedaald door de crisis. Alle truck- en trailerbouwers voelen de crisis in de dagelijkse bedrijfsvoering en waarschijnlijk is er in een aantal bestuurskamers een zucht van verlichting te horen nu de beurs officieel door de organiserende VDA is afgezegd. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Meer info op www.trailertotaal.nl