Iveco S-Way voor Hoogendoorn Transport

Geplaatst door

Hoogendoorn Transport heeft een nieuwe Iveco S-Way trekker in bedrijf genomen. De 420 pk sterke 4x2 trekker is uitgevoerd in ADR uitvoering. Hoogendoorn rijdt al jaren met Iveco trucks en is onder de indruk van het kostenplaatje in combinatie met de betrouwbaarheid van dit merk.

Yannick Pegels, namens Hoogendoorn Transport: ,,Deze trucks waren voor ons financieel erg aantrekkelijk vanwege de lage TCO en de hoge betrouwbaarheid van de Stralis generatie. Zij hebben bijna niet in de werkplaats gestaan, waardoor wij konden rekenen op een hoge uptime." Hoogendoorn Transport onderkent ook de stappen die Iveco heeft gezet met de komst van een nieuwe, zware vrachtwagen. "Wij zijn erg onder de indruk van de uitstraling van het nieuwe model en we zijn blij met ons nieuwe visitekaartje!"

De Iveco is uitgevoerd in de huisstijl van Hoogendoorn Transport, compleet met het familiewapen op de zijkant van de cabine. Door de tekst ‘For my father’ brengt eigenaar Ad Hoogendoorn eveneens een ode aan de oprichter van het bedrijf, zijn vader Herman Hoogendoorn. Yannick Pegels vertelt over het bedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en nog steeds in handen is van de familie. “Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vervoeren van tankcontainers met hierin een volledig spectrum aan chemische vloeistoffen.” Deze Iveco S-WAY gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren vanuit een vaste klant in het oosten van het land naar de Rotterdamse haven. Vanuit daar gaat het de hele wereld over.