Nieuws
05-08-2020 | Door Iep van der Meer

Hoogendoorn Transport heeft een nieuwe Iveco S-Way trekker in bedrijf genomen. De 420 pk sterke 4x2 trekker is uitgevoerd in ADR uitvoering. Hoogendoorn rijdt al jaren met Iveco trucks en is onder de indruk van het kostenplaatje in combinatie met de betrouwbaarheid van dit merk.

Yannick Pegels, namens Hoogendoorn Transport: ,,Deze trucks waren voor ons financieel erg aantrekkelijk vanwege de lage TCO en de hoge betrouwbaarheid van de Stralis generatie. Zij hebben bijna niet in de werkplaats gestaan, waardoor wij konden rekenen op een hoge uptime." Hoogendoorn Transport onderkent ook de stappen die Iveco heeft gezet met de komst van een nieuwe, zware vrachtwagen. "Wij zijn erg onder de indruk van de uitstraling van het nieuwe model en we zijn blij met ons nieuwe visitekaartje!"

De Iveco is uitgevoerd in de huisstijl van Hoogendoorn Transport, compleet met het familiewapen op de zijkant van de cabine. Door de tekst ‘For my father’ brengt eigenaar Ad Hoogendoorn eveneens een ode aan de oprichter van het bedrijf, zijn vader Herman Hoogendoorn. Yannick Pegels vertelt over het bedrijf dat inmiddels 63 jaar bestaat en nog steeds in handen is van de familie. “Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in het vervoeren van tankcontainers met hierin een volledig spectrum aan chemische vloeistoffen.” Deze Iveco S-WAY gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren vanuit een vaste klant in het oosten van het land naar de Rotterdamse haven. Vanuit daar gaat het de hele wereld over. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…