Iveco Stralis voor oliehandel Kant

Geplaatst door

Oliehandel Kant uit Giessen heeft een nieuwe Iveco Stralis in gebruik genomen. De opvallend fraai gespoten Iveco is uitgerust met de 480 pk sterke Cursor 11 motor en is voorzien van de Stralis cabine met laag dak. Dat zien we niet zo vaak!

A. Kant Oliehandel distribueert olie door heel Nederland. ‘’Wij leveren veel in de landbouw, maar ook in het transport en bij grote loonwerkers leveren we onze producten op de thuislocatie.’’ Hiervoor hebben zij een uitgebreid assortiment aan brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue.

Iveco is marktleider met LNG voertuigen maar dit is gewoon een dieselmotor. Op de vraag hoe het bedrijf Kant Oliehandel de toekomst ziet antwoordt Ad duidelijk: ‘’Wij zien dat de verschuiving naar andere brandstoffen al is ingegaan. Echter zien wij diesel de komende jaren niet verdwijnen. Dieselmotoren worden steeds zuiniger, schoner en beter. Ook dit blijft zich door ontwikkelen.’’
De samenwerking tussen A. Kant Oliehandel en IVECO wordt door de levering van deze nieuwe Stralis wederom verder uitgebouwd. Hierbij is de relatie die in het verleden is opgebouwd met IVECO dealer Schouten Almkerk een belangrijke factor geweest. Beide bedrijven hebben een rijke historie en werken al een lange tijd samen.