Jarig Lucas Logistics verwelkomt 200e truck

Geplaatst door

Lucas Logistics uit Raamsdonksveer bestaat deze maand twintig jaar. Dit wordt gevierd met het in gebruik nemen van het 200e voertuig, een DAF XF 480 met Super Space Cab. De nieuwe, compleet uitgeruste DAF is geleverd door Best Trucks.

De nieuwe DAF is uitgevoerd in de bekende rood-zilveren huiskleur, en voorzien van een luxe lederen interieur, een spoilerset, extra verlichting, een bijpassende tranenplaat-afdekking van het chassis, brandstoftanks die goed zijn voor in totaal 1200 liter, en een bullbar. “We staan momenteel stil bij twee jubilea en doen dat met deze bijzondere DAF XF Super Space Cab 480. Inderdaad rijker aangekleed dan we gewend zijn. Normaal kiezen wij voor de XF Space Cab en Super Space Cab, met motoren van 410-480 pk en een op de chauffeur gerichte uitrusting. Met deze 200ste van de vloot doen we zowel via het ex- als het interieur een keer wat extra’s, maar hij is nog steeds dagelijks prima inzetbaar voor onze werkzaamheden”, vertelt directeur Mark Lucas.

Lucas Logistics is onderdeel van de Lucas Group en werd op 1 april 2000 opgezet door de vader van de huidige beide directieleden. In Raamsdonksveer, direct gelegen aan de snelwegen A27 en A59, is men centraal gevestigd. Inmiddels telt het familiebedrijf een vloot met veertig jonge motoreenheden en een grote diversiteit aan getrokken materieel, waarmee een breed transportaanbod voor de opdrachtgever gerealiseerd kan worden.