Mail en Win een DAF pakket!

Nieuws
06-09-2021 | Door Iep van der Meer

Actie is gesloten en de prijswinnaars worden z.s.m. bekend gemaakt!

Als je dit leest zijn we onderweg met de nieuwe generatie van DAF in Spanje. DAF presenteert daar de trucks aan de pers en BIGtruck rijdt één van de nieuwe DAF trucks terug naar Eindhoven. Om je alvast in de stemming te brengen, hebben we een aantal mooie pakketjes van DAF gekregen om uit te delen.

De nieuwe generatie van DAF betekent ook een hele nieuwe lijn met DAF goodies. Wij scoorden alvast een serie koffiebekers, originele DAF caps en een aantal HO schaalmodellen voor je. Hoe je daar aan komt? Heel simpel, mail DAF en je naam-adres en woonplaats naar nieuwsbrief@transwebgroup.com en je maakt kans op één van deze pakketten!

* Met deelname geef je toestemming tot het gebruik van je gegevens voor deze winactie en aanmelden nieuwsbrief (je kunt te allen tijde weer afmelden). 

** Actie loopt tot en met vrijdag 17 september 2021 

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
09-05-2021
IEP_3850_copy-1400.jpg

Nieuwe DAF ziet er veelbelovend uit!

Dat er wat nieuws komt bij DAF Trucks geven ze inmiddels ook zelf toe met een teaser campagne die nu loopt. Wanneer…
Nieuws
18-03-2019
Nieuwe_DAFs_van_Mainfreight.jpg

Nieuwe DAF's voor Mainfreight

Mainfreight Transport Nederland in ‘s-Heerenberg heeft 45 nieuwe DAF trucks ingezet. Het is een selectie geworden van uiteenlopende…
Nieuws
13-05-2021
IMG_8161.png

Nieuwe teaser van DAF!

De nieuwe DAF komt er aan, zoveel is duidelijk als we zien hoeveel fieldtest trucks er rond rijden. Zelf begint DAF nu ook met het…