MAN werkt aan nieuwe generatie!

Geplaatst door

MAN is onderweg in Zweden met testtrucks. Op zich is dat geen nieuws, want iedere fabrikant is altijd bezig met een volgende generatie. Aardig is wel dat deze MAN betrapt werd door één van onze Iepieleaks.nl spionnen!

MAN heeft onlangs de dashboards al aangepast en de koelkast verbeterd. Nu steekt alleen die console nog in de cabine, maar daar zullen ze ook wel wat op vinden. Wellicht kunnen ze bij hun Zweedse neefjes van Scania die mooie elektrische handrem wel lenen. Die kan gewoon op het dashboard waardoor de hele console kan verdwijnen!

Het nieuwe van de testwagen die gespot werd is dat het dak nieuw lijkt te zijn. Dit beeld bevestigt het idee wat we eerder al kregen door eerdere foto's, namelijk dat het XXL dak wordt vervangen. De nieuwe generatie krijgt dan met het hoogste dak de voorruit die nu in de XLX cabine zit. Daardoor kun je boven de ruit meer kastjes kwijt. Verder verwachten we dat ook MAN over gaat op het voeren van achteruitrij camera's in plaats van spiegels. Of al dit nieuws dit jaar al op de IAA wordt getoond is nog onzeker, maar er wordt aan gewerkt, dat is duidelijk! Meer trucknieuws zie je op www.iepieleaks.nl!

Video's