Nieuw: BIGtruck Truckshop A67

Geplaatst door

BIGtruck online magazine heeft sinds begin deze maand een eigen truckshop én een eigen webshop! Truckshop Asten heet namelijk voortaan BIGtruck Truckshop A67!

Met de opening van BIGtruck Truckshop A67 hebben we nu onze eigen thuisbasis in Asten! De populaire truckshop bij Truckwash Asten voert sinds kort namelijk het BIGtruck logo. Net als BIGtruck zelf gaat ook het assortiment online met een prachtige webshop.

Truckstop Nobis in Asten is al sinds jaar en dag de vaste uitvalbasis voor onze BIGtruck RoadTest. Alles klopt hier met een tankstation mét AdBlue, een prima restaurant, een hotel voor de demochauffeurs van de merken én een prima  truckwash. Verder is er een ruime, beveiligde parking waar we ons werk in alle rust kunnen doen met de testtrucks. Daarnaast is Asten qua ligging ook ideaal voor onze testroute. Vanaf Asten rijden we via de A67 en de A2 naar de Ardennen en weer terug.

Truckshop

Met name de laatste jaren hebben we Truckstop Nobis zien groeien met een grotere parking met beveiliging en met een nieuw interieur in het restaurant. Tegelijkertijd werd het steeds drukker en soms moet je zelfs zoeken naar een plekje op de enorme parking. Peter Schreurs van Truckwash Asten zag het allemaal gebeuren vanuit zijn truckshop bij de Truckwash. Peter: ,,Wij zijn hier nu een aantal jaren actief en het lijkt inderdaad steeds drukker te worden op de parking. Dat is wel een beetje seizoensgebonden trouwens, maar de bezetting is meestal erg goed. Dat geldt ook voor de truckshop. Veel chauffeurs komen toch even kijken en de meesten vinden altijd wel wat van hun gading in onze winkel’’.

Eigen import

Het assortiment loopt uiteen van de poetsmiddelen van onder meer ‘Peek’ en ‘Great Lion’ tot bekledingstoffen en zelfs cabinemeubels. Peter: ,,Een deel van ons assortiment wordt door ons zelf geïmporteerd en dat zijn dus exclusieve producten. We zien hier veel vraag naar, maar veel chauffeurs halen hier ook hun geurtje, spatlappen of lampjes en dergelijke. Eigenlijk kun je wel stellen dat we hier alles verkopen wat je onderweg nodig kunt hebben. Dat gaat dus van een spanband tot een tube tandpasta’’.

Meer voor minder!

Met de nieuwe naam ‘BIGtruck Truckshop A67 is het assortiment van de shop uitgebreid, en dat tegen lagere prijzen! Een mooi voorbeeld wordt gevormd door het assortiment schaalmodellen van WSI. Door de unieke samenwerking tussen BIGtruck en WSI is het assortiment veel breder geworden tegen lagere prijzen. Peter: ,,Je moet het zo zien, dat de prijzen die vroeger alleen golden voor een handjevol chauffeurs met een kortingspasje, nu voor iedereen gelden. Dat betekent een forse verlaging van de netto winkelprijzen waardoor bijvoorbeeld die prachtige WSI modellen nu voor iedereen betaalbaar zijn. Meer voor minder dus eigenlijk!’’. 

Van acht tot acht

BIGtruck Truckshop A67 is dagelijks open van acht tot acht en op zaterdag tot 14.00 uur. Als je in de buurt bent, de koffie staat klaar en even rondneuzen is altijd een prettig tijdverdrijf. Bijvoorbeeld als je truck in de wasstraat staat, of als je gewoon even je verplichte drie kwartier op de klok moet zetten.

Webshop 

De nieuwe BIGtruck Truckshop A67 is in feite net opnieuw ingericht en de komende maanden zul je een verdere uitbreiding van het assortiment zien. In BIGtruck online magazine houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en de speciale acties. Zo is de webshop nu net live met een beperkt assortiment maar check hem regelmatig want er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het uitbreiden van het assortiment. Intussen check je de webshop door hier te klikken!