Nieuwboer neemt Jebezo over van Verhoek

Geplaatst door

Per 1 januari 2020 heeft Nieuwboer Internationaal Transport de activiteiten van Jebezo Logistics overgenomen, meldt eerstgenoemde op social media.

Eind 2019 is Nieuwboer Internationaal Transport uit Zwartsluis erin geslaagd om tot een overeenkomst te komen met de firma Verhoek, de eigenaar van Jebezo Logistics. Nieuwboer was op zoek naar een stukje schaalvergroting, hierin pasten de activiteiten van Jebezo Logistics prima, aldus Nieuwboer.

Jebezo Logistics is actief in het tank- en bulkvervoer binnen Europa.
Het personeel, de klanten en het materiaal horen bij de overname. Dit heeft ervoor gezorgd dat de dienstverlening aan de klanten zonder onderbreking heeft door kunnen gaan, zegt het bedrijf. De naam Jebezo Locistics zal uiteindelijk verdwijnen en het bedrijf zal dan door gaan onder de naam Nieuwboer Internationaal transport.Nieuwboer, dat door deze overname op een omvang van 35 eenheden en 40 man personeel komt.

De kernactiviteiten van Nieuwboer betreffen vanaf nu stukgoedvervoer in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Benelux en tank- en bulkvervoer binnen Europa.