Nieuwe corona regels wegrestaurants

Geplaatst door

Door de nieuwe regels die gisteren werden aangekondigd moet de horeca om 22:00 uur s’avonds leeg zijn. Vanaf 21:00 uur moet de deur op slot en mag er niemand meer naar binnen. Dat heeft ook voor de wegrestaurants gevolgen.

Wegrestaurant De Raket laat weten dat ze deze regels netjes zullen opvolgen maar dat je tussen 21:00 en 21:30 nog wel eten kunt bestellen en afhalen om in je cabine op te eten. Bestellen kan via WhatsApp naar nummer 0522 441099.

De Raket gaat wel gewoon om 05:00 uur open in de ochtend en het sanitair blijft gewoon de hele nacht beschikbaar. Je kunt dus net als altijd dag en nacht douchen en naar het toilet bij De Raket.

Hoe andere wegrestaurants het organiseren is nog niet bekend maar het kan geen kwaad om op tijd binnen te zijn of om even te bellen. We houden je op de hoogte!

De Raket is lid van de TIA Cowboy Club. Deze organisatie zet zich in voor service aan beroepschauffeurs onderweg. Je kunt bij De Raket dan ook officiële TIA merchandise kopen. Wil jij ook lid worden van TIA Cowboy Club? Klik dan hier!