Online een Broshuis configureren? Dat kan!

Geplaatst door

Renault Trucks was het eerste merk waarbij je online een truck kon bestellen maar nu komt Broshuis met de online trailer configurator. Alle mogelijkheden, en dat zijn er nogal wat kunnen nu heel eenvoudig worden aangeklikt- en vergeleken.

Waar Renault Trucks uitgaat van een relatief standaard 4x2 trekker in de kleur wit daar gaat Broshuis een behoorlijk stukje verder. Standaard bestaat namelijk niet in trailerland, en al helemaal in het segment waar Broshuis zich in beweegt. 

Of je nou geïnteresseerd bent in een nieuw containerchassis, een honderd-tons SL-Trailer of een vier assige Triple-Wing Carrier van 53 meter, alle uitvoeringen en zelfs kleuren zijn te configureren op de nieuwe Broshuis website. Aardig om te zien is dat je alle technische data kunt zien en dat je allerlei opties kunt aanvinken. Ook de prijzen zijn meteen inzichtelijk waardoor duidelijkheid ontstaat wat zo'n trailer nieuw kost in jouw specifieke uitvoering. 

Klanten kunnen hun oplegger in bestelling voortaan 24 uur per dag volgen. Verder wordt de klant voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang tijdens de bouw. Je vindt de nieuwe Broshuis trailer configurator hier!