Rabelink neemt failliet Leusink over

Geplaatst door

Rabelink Logistics neemt de activiteiten van Leusink Logistics over. De logistiek dienstverlener uit Gaanderen werd afgelopen dinsdag failliet verklaard. Vandaag is Rabelink tot overeenstemming gekomen met curator Eef Steentjes van Juust Advocaten uit Lichtenvoorde. Het doel is om zo veel mogelijk van de medewerkers en klanten van Leusink te behouden, daarnaast komt het wagenpark van Leusink in handen van Rabelink, meldt laatstgenoemde op de eigen website.

Het bericht vervolgt: “De werkzaamheden van Leusink draaien gewoon door en vinden per direct onder verantwoording van Rabelink plaats. “De klantenstructuur en de dienstverlening van Leusink passen heel goed bij wat wij met Rabelink doen. Bovendien komt deze overname perfect uit gezien de groeidoelstelling die we als bedrijf hebben”, vertelt Alwin Schweckhorst, algemeen directeur van Rabelink. “Daarnaast is het mooi dat we de werkgelegenheid in de regio kunnen houden. We hopen zo veel mogelijk medewerkers en klanten te behouden.”

De gesprekken hieromtrent vinden zo snel mogelijk plaats. Rabelink zal zich bij de medewerkers van Leusink presenteren. De komende dagen gaan HR-manager Raoul Schepers en zijn team om tafel met alle 45 personeelsleden van Leusink. Vanaf maandag zal contact opgenomen worden met de klanten om de verdere procedure te bespreken, aldus het bericht.