Racing Editions variant van Renault T High

Geplaatst door

Renault Trucks nodigde haar dealers uit op het circuit van Zandvoort om een bijzondere versie van de Renault T High te onthullen: de Racing Editions. Deze Renault is in een opvallende kleurstelling gespoten en zal met de nodige extra’s zoals een deugdelijke, bijpassende zonneklep en met zwarte wielen, beschikbaar komen. Verder zien we meegespoten spiegels en zit de luchthoorn er standaard op.

Nu heeft Renault via een computerspel de gefacelifte versie van de T-Serie geïntroduceerd, maar die komt pas laat in het najaar op de markt. November, horen wij zeggen. Transporteurs en chauffeurs die dus voor die tijd aan een andere Renault toe zijn, hebben met deze versie een heel mooi alternatief.

Op het circuit van Zandvoort konden we een rondje rijden en ja, dat circuit is flink veranderd, om straks het Formule 1 circus te kunnen huisvesten. Overigens was er een training van racewagens in voorbereiding. Daarbij viel op dat er zo maar vijf Magnums in het rennerskwartier stonden, een leuke bijkomstigheid. We brengen zodra dat kan meer details over deze Racing Editions.