Renault T High in Formule 1 outfit naar Gorinchem

Geplaatst door

In samenwerking met Renault Sport Racing ontwikkelde Renault Trucks een speciale T High Renault Sport Racing limited edition. De nieuwe trekker heeft een volgens Renault elegante, sportieve uitstraling en is uitgevoerd in Sirius-gele lak: de iconische kleur van Renault Sport Racing Formula One.

Verschillende texturen en zwarttinten contrasteren met het geel: de buitenspiegels, die heeft Renault nog gewoon, van de T High Renault Sport Racing zijn gespoten in hoogglans zwart, net als het logo en de grille. Om het sportieve ontwerp van deze trekker te benadrukken, zijn de gele en zwarte Renault-ruiten aangebracht op de zij-skirts. Last but not least heeft elke trekker van deze Limited Edition een genummerd zwart typeplaatje.

Het cabine-interieur is ook speciaal ontworpen, met hoogwaardige materialen en gele en zwarte kleuren die aansluiten bij het ontwerp aan de buitenzijde. De Recaro-stoelen en het stuur zijn beide bekleed met zwart leer met gele stiksels. Het bed en de vloermatten hebben ook gele stiksels, terwijl het panoramische dashboard een carbonafwerking heeft met geel omrande ventilatie-openingen. Om de sportieve look compleet te maken, is de veiligheidsgordel voorzien van een gele beschermer.

De T High Renault Sport Racing heeft een volledig vlakke cabinevloer en is uitgerust met een 13-liter 520 pk motor en een Optidriver geautomatiseerde versnellingsbak.

Renault-dealers Bluekens Truck en Bus, Van Dijk Groep en Volvo Group Truck Center presenteren zich op Transport Compleet in Gorinchem van 3 tot en met 5 september op stand I110.