Rijden met een brede lach

Nieuws
18-09-2015 | Door Iep van der Meer

Gisteren was ik in Italie om kennis te maken met de nieuwe Iveco Eurocargo. De breed lachende nieuwe Iveco medium duty truck heeft een wel heel vriendelijk uiterlijk gekregen. Grappig is dat in het Iveco filmpje wat ons getoond werd iedereen breed lachend de chauffeur van deze vriendelijke truck toe staat te lachen en te zwaaien. Ik verzeker je, dat werkt niet. In het drukke stadsverkeer in Brescia hebben we meer toeters en opgestoken vingers waargenomen dan vrolijk lachende dames die ons toewuifden. 

Desondanks, het ziet er leuk uit en het rijdt gewoon erg lekker. Vooral die Tector 5 en 7 motoren doen een behoorlijke duit in het comfort zakje. Zelfs met de 'Eco' knop ingedrukt is er voldoende in huis om vlot mee te komen met het intensieve verkeer. En dat terwijl de toerenteller maar amper uit het hoekje komt. 

Aardig is hoe Iveco momenteel heel hard benadrukt hoeveel historie het merk heeft. In de ontvangsthal hing bijvoorbeeld deze OM poster, en overal werd herinnerd aan het veertig jarige jubileum van het merk Iveco. Onderweg zag ik deze schitterende oude Fiat kermistruck rijden, en die past dan ook helemaal in het thema. Veertig jaar jong, honderd jaar ervaring.

Meer op iepieleaks.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuws
27-02-2018
Tontrans_1_LR.jpg

Twee Iveco's Stralis 480 voor TonTrans

Logistiek dienstverlener Tontrans uit Best heeft recent twee nieuwe Iveco Stralis trekkers in de vaart genomen.…
Nieuws
10-05-2019
Aluned_BV.jpg

Complete Iveco Stralis voor Aluned

Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met…
Nieuws
23-05-2017
Iveco500-RutteLR.jpg

Iveco Trakker met 500 pk voor Rutte

Onlangs heeft Rutte Groep uit Amsterdam een imposante nieuwe trekker in bedrijf genomen: Een Iveco Trakker 6x4 met…