Speciale Formule 1 DAF van Verspui Trucks

Geplaatst door

De Formule 1 koorts in Nederland begint op te lopen met de snelheid waar het Corona virus niet aan kan tippen. Vrijwel dagelijks zien we updates vanaf het circuit van Zandvoort en race directeur Jan Lammers is niet van de tv te slaan momenteel. Bij Verspui Trucks werden ze geïnspireerd door het Formule 1 virus en dat resulteerde in een hele fraaie special edition van de DAF XF trekker.

De inspiratie van Verspui Trucks komt voort vanuit een trots gevoel voor dit land. Niet alleen komt de Formule 1 naar Nederland, onze nationale held Max Verstappen maakt ook nog eens kans op de winst in de Formule 1. Nog nooit presteerde een Nederlandse coureur zo lang zo goed in de Formule 1 en Max heeft daarmee nu al alle records verbroken. Voor DAF dealer Verspui Trucks lag de link met die andere Nationale trots, DAF Trucks voor de hand. 

Samen met de partners Sjaak Kentie Truckspecials, William de Zeeuw creations, Reclame WZ en Dubbeldam Schade voor het spuitwerk zette Verspui Trucks een hele fraaie truck neer. De Special Edition DAF XF is voorzien van een fraai interieur met allerlei race invloeden, een stijlvol uiterlijk en fraaie styling elementen. Zo is er een verlengde zonneklep, een onderspoiler en is het chassis op fraaie wijze dichtgebouwd.

De Special Edition Red Bull Racing trekker is leverbaar als Space Cab en als Super Space Cab via Verspui Trucks.